Тамагочі

on

Перебирав в батьків свій хлам, який ще залишився там після мого від’їзду в подружнє життя.

Знайшов чудову іграшку свого дитинства — тамагочі. Обійшов декілька магазинів і все-таки знайшов потрібно маленькі батарейки.

Приніс дану цяцьку своєму п’ятирічному сину. Розказав йому все, про цього віртуального домашнього улюбленця: як він вилупиться на світ, як його годувати, гратися з ним і доглядати. Дитя було неймовірно щасливе і плескало руками від сюрпризу.

Ми з ним разом інсталювали туди батарейки і запустили. На екрані з’явилось зображення яєчка, що стрибає. Ну, сказав я, треба почекати поки вилупиться! Ми прочекали годину, другу. Прочекали до вечора. Нічого не вилуплювалось! Коли я був малим і грався цією штукою, то воно теж вилуплювалось, але через годинку-другу.

Я прочекав два дні, потім натиснув reset шпилькою. Ось вже чекаю сьомий день після цього, клацання отих трьох кнопок нічого не дає. Картинка одна й та сама:

тамагочі
Моє тамагочі

Ну от, що ж робити далі? Може хтось порадить щось? 

Дитя так хотіло мати віртуального домашнього улюбленця. Я в розпачі :(

Буду вдячним за будь-які поради.

UPD: я зрозумів в чому проблема. На іграшці стоїть дуже якийсь древній час (мабуть рік 1997) і не спрацьовує тригер, по якому має вилупитись та тваринка. А щоб навести час потрібно використати середню кнопку, а вона точно не працює. Як не працюють кнопки в старому пульті чи домашньому телефоні-трубці. Я вже розібрав іграшку і перевірив це. Але ні протирання спиртом, ні обмальовування простим олівцем нічого не дали. Буду продовжувати свої дослідження далі.

UPD2: ремокомплект для пультів дистанційного керування і мініатюрні викрутки вирішили проблему повністю. Дитя щасливе!

One thought on “Тамагочі

  1. Завантаж на телефон з Play Market ігру “Pou” — це теж саме тамагочі, тільки в 100 разів сучасніше та гарніше — твій малюк буде в захваті. :-)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *