Розмір зображення в Picasa / Google+

on

Мало хто знає цікавий хінт про розмір малюнків які зберігаються на Picasa / Google+

Як виявляється, можна діставати зображення в будь-якому розмірі з популярного сервісу зберігання фотографій від Гугла. Розглянемо один такий приклад. Ось моя фотка:

автор блогу york.rv.ua
автор блогу

Ось адреса зображення:

https://lh6.googleusercontent.com/-XYaeVw8e7U0/UgoQHQ1yzMI/AAAAAAAAZ0E/xTGGFGQ1qp8/s700/20130813_Fishing_Shpaniv_012.jpg

Опція s400 якраз і відповідає за розмір. Це 700 пікселів по ширині. Якщо вам потрібно виставити десь на форумі картинку. Якщо для когось сайту існують обмеження по розміру зображення, то варто лише змінити цей розмір, і гугл нальоту змінить розмір! Потестуємо:

https://lh6.googleusercontent.com/-XYaeVw8e7U0/UgoQHQ1yzMI/AAAAAAAAZ0E/xTGGFGQ1qp8/s400/20130813_Fishing_Shpaniv_012.jpg

автор блогу york.rv.ua

Скориставшись цим нехитрим прийомом можна діставати оригінали зображень, чи то їх найбільший розмір! Я для цього ставлю якесь дуже велике число, наприклад s5000 . Дуже зручно.

Взагалі, я постійно користуюсь цією фічею пікаси, коли розміщаю фотографії в себе в блозі про рибалку. Непотрібно здійснювати марудну роботу по зміні розміру зображень.

One thought on “Розмір зображення в Picasa / Google+

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *