Гуляв по місту / Львів

on

В минулу п’ятницю був в робочому відрядженні в місті Львів.

Львів

Працювали ми там мало, головна мета поїздки була святкування чергового успішного релізу нашого продукту :) Нам дуже пощастило з погодою: постійно світило сонечко і небо було чистим. Лише пізно ввечері пішов дощик.

Місто дуже гарне. Чомусь дуже мало мені попадалось каналізаційних люків (або я не звертав на них увагу), також повністю були відсутні стовпи для ліхтарів. Все освітлення причеплене на проводах прямо між будинками. Багато української символіки: прапори причеплені до машин, прапори прикріпленні просто під вікнами і люди, закутані в прапори. Ввечері небо було дуже гарне, шкода, що мені так мало вдалось це зобразити на своїх світлинах.

телеграф і небо

Відпочила наша команда дуже класно. Після смачного обіду в “Пузатій хаті” стріляли один в одного з лазерів, потім ганяли в картінг. В першому змагання я посів в турнірній табличці третє місце(там буде світлина, мій нікнейм YODA), поступився лише Львів’янами, а в картингу постійно їхав самим останнім, мене на два кола всі перегнали і одного разу добряче втаранили в стовпа :) Шкода лишень, що картинг я зовсім не фоткав, переживав за безпеку.

По дорозі додому не пошкодував 17 гривень і все-таки купив какао, яке мені так рекламували, в кафе заправки ОККО. Ну смачно, так. Але не на 17 гривень :D

Про самі фотки: 95% світлин зроблені радянським об’єктивом Гелиос 44М, всі детальні дані в EXIF. Шкода, що не було часу випробувати мій новенький Юпітер 37А

Хочу потрапити туди ще в пухнастою скрипучою зимою :)

One thought on “Гуляв по місту / Львів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *