Інтернет відео

on

Майбутнє для мережі Інтернет – це відео.

Зараз слово блогер асоціюється в першу чергу з черговим ютубером, який на лайках і шерах зібрав мільйонну аудиторію. Більшість людей не буде читати довгий текст, легше переглянути на пару хвилин відосик і все відразу стане ясно.

Вже зараз всілякі інстаграми, телеграми з вайберами тісно зав’язані саме на відео. Оці всі “гіфки”, які вже давно не гіфки, а відосики. І вони робляться все гарнішими й насиченішими, кадрів стає в одну секунду більше. Кожен наступний багатомільйонний масовий стартап робить ставку саме на контент з рухомими картинками, як той же TikTok. І чим далі — тим такого буде більше.

Компанія Гугл в 2011 році запустила свою власну соціальну мережу, яка базувалась на її сервісі Пікаса (фото), а не Ютуб (відео) і все програла. Сервіс не взлетів, його труп довго мучили, щоб врешті офіційно закрити в цьому році.

Маючи стільки мільярдів пристроїв-смартфонів в людей, які готові генерувати відео контент вже за кілька секунд було б не розумно цим не користуватись. А з року в рік потужність телефонів лише зростає, он вже три й чотири камери ставлять, 4к відео для них не межа.

Все чекаю на сильного конкурента ютубу і простого як двері клієнта в телефоні для важливих відеопереговорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *