Кіно: Жива сталь/Real Steel

on

Переглянув кіно “Real Steel” з Хью Джекманом в головній ролі. За один раз все відразу подивитись не зміг, засинав два рази.

Я просто не відразу зрозумів, що цей фільм розрахований на дітей. Але ж тут постійно б’ються роботи між собою, при чому з відриванням кінцівок і випусканням масла на ринг. Особисто я б не хотів, щоб таку жорстокість дивились мої діти. Тому мені не зовсім зрозуміло на яку цильову аудиторію розраховували продюсери.

Сценарій дуже тупий і використовує сто раз вже використовувані штампи: стосунки батька з сином, важка історія спортивної перемоги(прям як Рокі) і тому подібне.. Тупо і не цікаво.

Фільм демонструє такі перли як:

  • Роботу кричить оператор: “Протримайся ще 10 секунд! Ну давай!”. Сміх та й годі, краще в цей момент цей оператор керував би роботом.
  • Робота намагаються навчити якихось прийомчиків, і навіть проводять тренування. Який же в цьому сенс, якщо потім цим роботом просто тупо керують джойстиком?
  • Нового крутого японського робота, що успішно бився вже декілька років в першому ж бої тупо розривають на шматки. А от робота з смітника, який пролежав в багнюці кілька років завалити не може ніхто взагалі.
  • Одинадцятирічний хлопець сам може перетащити на тачанці кілька тонного робота, всього за одну ніч.
  • Цей же хлопець ні з того, ні з сього потім сів і за ніч обновив прошивку цьому ж роботу. Мабуть яку й сам написав.
  • А на третю ніч він тренував свій витвір. Цікаво коли ж цей пацан спить? Режисер фільму дуже легко пояснює цю активність: хлопчина тупо лупашить енергетичні напої літрами.
  • Тема енергоносіїв для таких величезних механізмів взагалі не розкрита.
Крім того, тут в якості звукого супроводу використовували в тому числі і ремікси на Prodigy, що особисто мене дратувало і ще й Eminem був притягнутий за вуха, і був зовсім не доречним.

Що ж в цьому фільмі можна знайти хорошого? Звичайно, це роботи. Намальовані вони не так якісно як трансформери Майкла Бея, але теж нічого так. Тут є дуже фапабельна діваха, яку звати Фарра Лємкова (грає її росіянка Оля Фонда), на неї було просто приємно дивитись

В головній ролі дуже харезматичний Хью Джекман. Я його почав поважати після фільму The Fountain. Тут йому просто не було де розвернутись, але він старався показати роздовбаю, що йому в принципі і вдалось.

Резюмую: кіно погане, дивитись не варто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *