Кіно: Хранитель часу / Hugo

on

Переглянув фільм Hugo

Відразу напишу, що він мені сподобався.У фільмі грають відомі актори: Бег Кінгслі – роль просто в точку для нього, Саша Барон Коен –  що дивно не кривлявся, але приніс в фільму розважаючу складову Крістофер Лі, Джад Лоу.

Події фільму розгортаються в 1930 році і річ йде(як це виявиться значно пізніше) про дуже талановитого кінематографіста. Точніше це – історія пошуку розгадки якоїсь тайни, розказана від імені хлопчика. Але ця дійсність трішки-трішки відрізняється від нашої. Такий собі альтернативний Всесвіт-казка просто майстерно створений режисером Мартіном Скорсезе.

 

Всі кольори в фільмі теплі, м’які. Я б навіть сказав чимось нагадують структуру дерева. Костюми пророблені до малесеньких дрібниць, причому і в масовці теж. Що мене ще вразило, так це декорації. Мені здалось, що тут взагалі не було використано комп’ютерної графіки – все створено руками. І видно наскільки старанно все робилось, знову ж таки – до самих маленьких дрібниць.

Знято все бодренько, провисань сюжету не спостерігається. Не сказав би, що сама історія заплутана й цікава, ні. Просто це приємно дивитись.

 

 

Це кіно мені виявилось в чомусь схожим на City of Ember та The Imaginarium of Doctor Parnassus

Не звичайне, спокійне, красиве кіно для сімейного перегляду. Така собі казка. Рекомендую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *