вистава “Калігула”, Рівненський драматичний театр

on

Щойно з дружиною повернулись з нашого драматичного театру
Нас лицедії дивували виставою “Калігула”

Мда! Я такого від Рівненського театру і не очікував!

Калігула хоче місяця

Це просто свято символізму, світла і звуку. А ще відер, грязюки, панчох, води і газет. Багато газет!

Я не можу написати про те, що це шедевр, чи про те, що це дуже хороша вистава. Бо все пізнається лише у порівнянні. А я раніше в театрі абсурду ніколи не був. Але я точно можу написати, що ця вистава викликала в мене різні почуття, і я несамовито плескав в кінці. Браво акторам і режисеру-постановнику Сергію Павлюку!

Особливо мені сподобався актор Віктор Янчук, що грав Хереа. Харизма з нього просто так і пре. Відразу видно, що він професіонал своєї справи. Так гарно говорив, навіть кожен рух виважений і потрібний. Крутий актор.

Дуже класно на сцені виглядав Гелікон, якого зіграв Станіслав Лозовський. І жонглював, і танцював, і на ходулях ходив, і кривлявся. А його танець-пародія на балет “Лебедине озера” — це капець. Талановитий хлопець. Мабуть саме від таких хлопців дівчата і втрачають розум.

Щодо головної фігури, Калігули (Андрій Куделя), то хотілось би бачити ЩЕ БІЛЬШЕ БЕЗУМСТВА :) Але він дуже старався. Актор без комплексів взагалі. Я б так точно не зміг би, ні за які гроші!

Весь зал був забитий вщент, вільних місць мабуть і не було. Всі глядачі так гарно вдягнені, сміються і з прекрасним настроєм. Це чудовий спосіб відпочинку. Єдине, що мені не сподобалось, це ціна на квитки. ВОНА МАЄ БУТИ ВИЩОЮ! За таку працю і віддачу, я б з задоволенням заплатив би в тричі більше.

Загалом я задоволений походом в театр. Я побував у світі високого мистецтва :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *