Гра Hearthstone: Heroes of Warcraft

on

Компанія Blizzard завжди робить дуже якісні продукти. Починаючи з гонок під Рок’н’Ролл та Вікінгів і закінчуючи СтарКрафтом і Херзстоуном.

Ось про останній і буде йти мова. Що ж це за чудо таке, Hearthstone?

Hearthstone – карткова гра, на кшталт Magic: the Gathering. В ній гравці, що грають класами з всесвіту warcraft (воїн, паладін, маг і т.д.), на ігровий стіл виставляють юніти-карти. В цих юнітів є здоров’я, атака і можливо особливі властивості. Карти є звичайні, рідкісні, дуже рідкісні і дійсно рідкісні. Знайти нові карти можна шляхом наполегливих перемог над іншими гравцями, або ж просто купувати пачками :)

Головне завдання – знищити героя противника і не дати знищити свого. Партії лише дуельні 1 на 1. Кожна гра триває 5-10 хвилин, так що це не напряжна справа.

Гра доволі некваплива, покрокова. Перемагає тут не той, хто краще збере собі ігрову колоду і досконало знає властивості кожної карти, а той хто вдало зіграє своїми картами.

Hearthstone розвиває такі скіли:

  • логіку
  • прагматичність
  • терплячість
  • комбінаторику
  • пам’ять

Радує те, що все знаходиться на сервері і розроблено клієнти для будь-яких платформ. Як то ПК, мобілні телефони й планшети, МАКи і т.д.

Графончик, звучок і музичка на рівні. Все дуже і дуже круто. Окремого слова заслуговує баланс. Я не знаю скільки часу було витрачено бліззардовцями для вилизування геймплею, але все зроблено просто на відмінно.

Всім любителям карткових ігор — рекомендую!

Додавайте мене в свої друзі, будемо грати разом :) Мій баттлтеґ stal1n#2530

Кілька прикольних роликів з титубчику, в яких можна переглянути ігровий процес:

 

5 thoughts on “Гра Hearthstone: Heroes of Warcraft

  1. Десь рік тому активно грав але помітив звичну для таких ігор особливість: рендом “рєшає” ну просто капєц як. Потрібна карта в потрібний момент робить всю гру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *