Гуляв по Карпатах / Центральні Горгани

on

Їдемо, Сімка, хоч насміємося!

Зібрались ми з колегами на роботі і поїхали в Карпати. Ходили три дні, маршрут був таким: Гута – полонина Рущина – перевал Легіонів – Бистриця.

Карпати
Карпати

В день проходили десь по 15 кілометрів. Особисто мені доволі важко, уявляю наскільки важче було нашим дівчатам і тим, хто навіть до спортзалу не ходить і на велосипеді не катається. Моя порада тим, хто захоче так само поблукати  горах: потурбуйтесь про хороше взуття, це важливо.

Спали в наметах, пили воду, що витікала з землі, дихали найчистішим гірським повітрям. Допомагали один одному. Фотографувалися. Готували їсти. Вечорами сиділи біля багаття і раділи життю. Дуже запам’ятались мені гра “Ти НЕ їдеш з нами на Ямайку” :) коли ведучий загадує закономірність, якій підчиняються слова.

Взагалі мені дуже все сподобалось, це кардинальна зміна обстановки і переключення на інший лад. Важко, але класно. Трішки відео, яке я знімав(майже всі назви там невірні). Ще одне медітативне відео від мого колеги Олексія.

Нам дуже пощастило з погодою, дощило лише вночі і під сам кінець в останньому селі.

Гліб традиційно змонтував відео з подорожі:

Всі фото з подорожі можна переглянути нижче, більшість з них я підписав. Поки підписи не відображають тут на блозі, ось історія в гуглі. Зроблені світлини на Canon 40d з “кітовим” об’єктивом EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II, оброблені в лайтрумі:

P.S. Добре, що ми ще доїхали в рідне місто на тій маршрутці-розвалюсі. Як написав мій колега Женя: “Під час подорожі нанесено каліцтв бусу

  • гостре хронічне нетримання задніх дверей
  • нетримання люка
  • спорадичні увімкнення двірників з подальшим повним виходом останніх з ладу
  • пробите праве заднє внутрішнє колесо
  • пробитий патрубок паливопроводу – сморід соляри в салоні
  • повна відсутність підвіски”

2 thoughts on “Гуляв по Карпатах / Центральні Горгани

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *