Велопохід на Базальтове

on

Гарна погода і ми знову катаємось. В гарній компанії, зі всім потрібним обладнанням, спимо в наметах, готуємо на вогні і просто насолоджуємось життям — все як положено.

За основу нашого маршруту взяли перший день треку марафону “Поліська Січ”.

Велопохід на Базальтове
Велопохід на Базальтове

Нам пощастило з погодою, кілометр за кілометром минав непомітно. Люди, що зустрічались нам по дорозі всі були привітними.

Оце таке поєднання пережитків минулого совка в селах з чудовими краєвидами і гарними людьми – я люблю фотографувати в подорожах.

Самі затоплені базальтові кар’єри нічим не здивували. Купи сміття відпочиваючих, заїжджені місця, шумні компанії, музика з салонів машин. Лише на ранок, коли вже всі пороз’їжджалися вдалось поспостерігати за лазурною водою і красою тутешніх видів.

Ще був момент, коли десь опівночі до нашого вогнику приєдналась компанія дев’ятнадцятирічних трохи п’яненьких місцевих хлопців. Я думав, що якісь гопники, але виявились просто щирими молодими людьми.

Все-таки світ навколо кращий, ніж здається і треба вірити в краще :)

Загалом все вийшло найкращим чином. Мандрувати велосипедом – це класно.

[peg-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/107640285517584212479/albumid/6417495534979021361?alt=rss&kind=photo” ]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *