Підсумки року, що минає

on

Досягнення року: став менежером проєкту

Подія року: нічого такого не відбулось, просидів вдома як пацюк

Настрій року: якийсь засмучений через те, що повинен бути дволиким

Розчарування року: карантин

Зустріч року: які там зустрічі-знайомства, коли треба сидіти вдома. Хіба можна відзначити Лесю Івашкевич, яка почала мене тягати по тренінгах-семинірах.

Покупка року: миша Logitech MX Master

Геморой року: APM

Факап року: накрились всі мої заплановані поїздки за кордон

Слово року: “типу”, треба від нього якось відкараскатись

Подорож року: сімейний відпочинок в Туреччині

Програма року: WorkFlowy

Вебсайт року: https://www.quora.com/

Запах року: кальян

Новина року: COVID-19

Книга року: Сімміс

Фільм року: El hoyo

Серіал року: Too Old to Die Young

Гра року: Blazing Beaks

Культурна подія року: тут провал

Група року: Lana Del Rey

Пісня року: Level of Concern

Жах року:  момент звільнення людей і особливо дні перед цим, а ще після цьго

Заклад року: дитяча, я тут найбільше просидів

Напій року: бренді

Їжа року: стейки

Любов року: моя talapo4ka

Бренд року: Nintendo

Людина року: Юля Щербакова

Заняття року: брати уроки гри на фортепіано

Мрія на наступний рік: закінчити це ізолювання вже нарешті


Якщо порівняти цей рік з минулим, то це небо й земля, наскільки було нудно і паскудно в 2020.

В цих тісних рамках багато чого не вдалось написати. І щось якщо перечитати все нижче, то не так все видається й погано.

Якось я став несподівано для себе ближчий з дружиною, а от старший син навпаки віддаляється від мене в свої 12 років. Йому вже якось більш цікаво без мене, а ніж зі мною. Чого не скажеш про молодшого семирічного, цей як пиявки завжди приліплений до мене, щоб не відбувалось. Рік розпочався з прекрасного настрою, він був повний надій. Різдво з похресником в Луцьку, весілля Толіка, квадроцикл Артему в селі, незабутній вікенд в гірському готелі з Аллою та Артемом, подорожі автомобілем з Наталочкою, вибирали новобудову в Щасливому і так і не вибрали, Матвій-каратист, нарешті запрацювали на повну сонячні панелі, весняні велопокатухи з синами, кліщі – куди б не дістався всюди там ті кліщі, в кінці березня бахнули по нас тим карантином, перестав замикати всі три кілечка в фітнес-годиннику, вперше відростив бороду (страшну), позбувся її через дискомфорт чесання, ранньо-весняні виїзди на Прилбичі, припинив ходити в тренажерний зал, через кожні вихідні в село (бо ці 4 стіни вдома діставали неймовірно), пікніки з Інною та Ромою, холоднющий травень й риболовля Кричевичах, нарешті продав той Корум стілець Делюкс, прогулянки на велосипедах з дружиною, зустріч літа з дітьми у Волошках, святкування дня народження на неймовірній Підкові (водойма-відкриття 2020), почав ходити на платні курси німецької мови, сімейна подорож Тернопільщиною, знайомство з водоймою Острів разом з Софією та Ярославом і всіма нашими дітьми, романтична подорож на двох до Львову і по сусідних областях з фіналом в Лисині, неймовірна дводенна риболовля на Підкові з Сашком Чернюком і моїми хлопцями, Супер фідерний марафон з Дімою Сафоніком, зміна кар’єрного вектору з тестувальника на проджект-менеджера, сімейне сходження на Пікуй, подорожі вихідного дня Губків – Ізяслав – Новомалин, політ літаком у Воронові, риболовля з дружинами в Прилбичах (жодного(!) клювання), перші складнощі на роботі, відпочинок в Туреччині, закриття сезону в тій же Підкові, складнощі в роботі стають все більшими, осінні подорожі: Погориння та Буща, раптова подорож по восьмитерабайтний HDD в іншу область, шашлики в лісі неподалік Волошок з Сантою (нарешті), покатуха з Глібом і Матвійчиком, купуємо Наталочці машинку і не купуємо, ще звільнення на роботі (важко), знову почав займатись силовими вправами, загорілись покупкою будинку в мого хресного, але й охололи бо це все-таки не будинок-мрія, уроки гри на фортепіано у вчителя музики, на роботі все якось заспокоюється, перехворів тією короною (скинув майже 5 кілограм ваги за тиждень), руль-коробка-педалі в комп для дітей, не зима а казна-що.

І ось тепер я тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *