Третє відрядження до Кремнієвої долини / США

on

Не буду повторюватись, тому попередні моїї звіти: раз, два

Цього разу я був гідом для наших програмістів, складав культурну програму і взагалі паркувався сам в місті Сан Франциско. Накатав більше тисячі миль і знову не спробував бігмак.

Жили в будиночку приватного райончику San Jose поміж живих людей, де навіть були тротуари(!). Одного вечора сварлива сусідка постукала нам у двері з вимого перепаркувати автомобіль, розчулилась і порадила поставити його в іншому напрямі вздовж руху, щоб нам не виписали штраф. Ми потім ще в неї випросили лимон, яких багато росло на її дереві.

Найважливішою подією цього виїзду був політ в приватному літачку над Bay Area.

Крім цього звісно було багато всякого різного. Наприклад на стоянці біля Apple Park нам вгріли бік прокатної машини дверима білого кольору. А ще пощастило купити за дешево кросівки на гаражному розпродажу. Бачили в морі справжнього морського котика і пропускали з’їзди на фрівеях.

Загалом ця поїздка була не такою нудною як минула. І ще, незалежною українською комісією в котрий раз було визначено найкращий ресторан швидкого харчування In-N-Out :)

Нотатки

Перебуваючи там, я як завжди час від час записував собі до блокнотику речі, які мені дуже сильно кидались в очі і привертали мою увагу:

  • Офіс Фейсбуку дуже нудний і нічим не приглядний, не їдьте туди, лише дарма трата часу
  • Waze віджив своє, тепер він нічим не кращий за гугл мапи
  • Кляті розрахунки в кафешках, коли обідає група людей і кожен платить за себе або за кількох своїх людей
  • Відключали світло, з попередженням на мобільні телефони

Всі фото з поїздки:

Moar!

One thought on “Третє відрядження до Кремнієвої долини / США

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *